nbsp;

Vier kerst met ons mee!

Kerst is het feest van samen zijn: mensen met elkaar en God met mensen. Door de huidige COVID-19 pandemie is dit jaar alles anders en zal ook de kerstviering anders zijn. Toch willen we met de kerken in Enschede graag samen met jou kerst vieren, omdat we het in deze tijd extra belangrijk vinden om met elkaar verbonden te zijn.

Daarom organiseren we op kerstavond en op 1ste kerstdag een kerstviering en staan we stil bij de geboorte van Jezus. Of je nou elke week een kerkdienst bezoekt, alleen met kerst een viering bijwoont of meer wil weten over de boodschap van kerst, voel je welkom bij ons. We vieren kerst graag samen met jou!

Normaal gesproken ben je van harte welkom om een kerstviering fysiek te bezoeken, maar dit jaar doen we het online. We organiseren twee online kerstvieringen die je live kan volgen via het YouTube kanaal van ‘Stadskerk de Verbinding’.

Interactieve kerstavondviering – Donderdag 24 december om 19:30 uur

In samenwerking met Hiernaast, de Lasonderkerk en Maranathakerk Enschede organiseren we een interactieve online kerstviering op kerstavond. Deze kerstviering is voor iedereen die kerst wil vieren en een avond vol warmte, liefde en nabijheid wil hebben. Laat je inspireren door het kerstverhaal, de mooie gesprekken en muziek. Om samen het kerstgevoel te hebben, staan er tijdens deze kerstviering kerstpakketjes centraal die we samen zullen uitpakken, ieder op zijn eigen plek. Je kunt hieronder een gratis kerstpakketje bestellen, maar het is niet verplicht. Ook zonder kerstpakketje ben je van harte uitgenodigd om mee te kijken via YouTube en kan je genieten van een mooie kerstviering. We hopen je online te mogen ontmoeten!

Live te volgen op 24 december om 19:30 uur via: YouTube Stadskerk de Verbinding.

Bestel je (gratis) kerstpakketje voor kerstavond
Het is helaas niet meer mogelijk om een kerstpakketje te bestellen. Maar ook zonder kerstpakketje kan je genieten van een mooie online kerstviering.

(De kerstpakketjes konden besteld worden t/m 18 december 2020.)

Kerstviering 1ste kerstdag – Vrijdag 25 december om 10:00 uur
Op 1
ste kerstdag is er een kerst livestreamdienst voor jong en oud. Deze dienst is voor iedereen die kerst en de geboorte van Jezus wil vieren. We gaan aanbidden met muziek, lezen uit de Bijbel, bidden en we willen online met elkaar verbonden zijn. Samen vieren we het feest van het Licht. Ben jij erbij?


Live te volgen op 25 december om 10:00 uur via: YouTube Stadskerk de Verbinding.

Vier jij kerst met ons mee?