WE BELIEVE IN CHANGE

Pellentesque at nunc mauris. Ut quis nisi lacinia, rutrum leo sed, rutrum augue. Fusce varius sollicitudin mauris, quis tincidunt lectus bibendum vitae. Nunc posuere blandit elit mattis posuere. Mauris neque massa, sagittis non urna a, ullamcorper commodo nunc. Sed tellus urna, ornare ut congue ac, pretium pharetra ipsum.

  • Cras volutpat odio ac sapien faucibus auctor.

  • Sed consequat odio quis dictum.

  • Nam ac pharetra nibh. Nullam eu magna sit amet.

  • Nam ac pharetra nibh dapibus tincidunt.

Pellentesque at nunc mauris. Ut quis nisi lacinia, rutrum leo sed, rutrum augue. Fusce varius sollicitudin mauris, quis tincidunt lectus bibendum vitae. Nunc posuere blandit elit mattis posuere. Mauris neque massa, sagittis non urna a, ullamcorper commod.

EVERY MOMENT COUNTS

Nullam pellentesque in ligula sed volutpat. Fusce viverra, dui vitae ornare eleifend, dolor neque maximus massa, luctus elementum dolor urna blandit eros.

Love and kindness are never wasted. They always make a difference. They bless the one who receives them, and they bless you, the giver.

Pellentesque at nunc mauris. Ut quis nisi lacinia, rutrum leo sed, rutrum augue. Fusce varius sollicitudin mauris, quis tincidunt lectus bibendum vitae. Nunc posuere blandit elit mattis posuere. Mauris neque massa, sagittis non urna a, ullamcorper commodo nunc.

Maecenas vel convallis quam, non laoreet turpis. Quisque facilisis, felis in tempus imperdiet, sem odio tincidunt purus, vulputate ultrices ligula sapien sed lectus.

CHANGE A LIFE TODAY

As long as poverty, injustice & inequality persist, none of us can truly rest. It doesn’t take much to change a life, Get in touch today and start making the difference.

VOLUNTEER
DONATE NOW
2018-12-13T22:56:04+02:00
NEEM CONTACT MET ONS OP.
WE MAILEN JE ZO SNEL MOGELIJK TERUG.
Wil je contact met ons opnemen, vul dan hieronder de velden in
en verstuur jouw mail.


* = verplicht om in te vullen.

close-link
LOUISA BOSCH
12 juli 2013, ik weet het nog als de dag van gisteren. Een stil verlegen meisje ging mee in de auto met haar net leren kennen schoonouders. Ik had net twee maanden een relatie met mijn vriend.
 
Op deze avond gingen wij naar een dienst van Athletes in Action. Met die organisatie gaan jongeren een week op conferentie om elkaar als team beter te leren kennen en te groeien in hun geloof. Hierna gaan ze een week lang een wijk in om te sporten met de jongeren in de buurt, dit heet een outreach. Mijn vriend had al een aantal keer een outreach gedaan. Ik wist niet wat ik hier moest verwachten en had mij nog nooit in het geloof verdiept. Aan het einde van de dienst begonnen een paar mensen een zegenboog, een soort poort. Mensen uit de zaal konden hier doorheen lopen en ondertussen werd er voor je gebeden. Uiteindelijk kon je je erbij aansluiten en zo werd de poort steeds langer en langer. Ik als stil verlegen meisje wou er heel graag doorheen maar durfde absoluut niet alleen, gelukkig ging mijn vriend met mij mee. Nog niet eens tot het midden van de al super lange zegenboog kregen wij zulke mooie gebeden te horen, we kwamen er samen huilend uit. Ik voelde God, de heilige geest in mij. Zelf vind ik het heel bijzonder dat ik het zo duidelijk kan zeggen, op dat moment heb ik Jezus leren kennen en heeft Hij mijn hart gevuld met liefde. Ik wou Jezus leren kennen! Zogezegd zo gedaan, om de twee weken kwamen wij bij dominee Anne Rienks om samen te leren uit de Bijbel.
 
Mensen die mij nu kennen weten dat ik niet meer zo heel stil en verlegen ben. Ik ben ook mee gaan doen aan Athletes in Action projecten en leerde steeds meer over mijzelf en wie ik mag zijn in deze wereld. Twee jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om gedoopt te worden en belijdenis te doen, om Gods liefde te beantwoorden en samen met hem te willen leven.
 
Met alles wat ik heb mogen leren in deze jaren heb ik mij mogen aansluiten bij Stadskerk de Verbinding, in onze gemeente voel ik mij thuis en mag ik weten dat ik hier welkom ben en altijd een plekje zou hebben. In de diensten geniet ik heel erg van de muziek, de begrijpelijke goede preken waar ik veel wijsheid uit mag halen en de samenkomst van alle verschillende mensen met in ieder geval één ding gemeen, liefde voor Jezus Christus.
 
Mijn man en ik geloven samen dat God ons bij elkaar heeft gebracht. Hij zal altijd met ons zijn, niet omdat wij dit verdiend hebben maar omdat God ons lief heeft.


“We are not better than other people. God had saved us, not because we lived so well. We are saved because we believe thanks to the goodness of God in Jesus Christ. That’s God’s gift to us" - Efeziërs 2: 8 – 9 
 
close-link
ARJEN DE GROOT

God is geweldig. Hij heet Jezus en ik mag Hem steeds beter leren kennen. 
Ik hou van de Bijbel. Zo'n prachtig divers boek waarin God laat zien wie Hij is. Elke keer ben ik weer verrast. Voor mij is bezig zijn met de Bijbel echt schatgraven. En weet je, God is niet veranderd, en wij mensen ook niet. De mensen in de Bijbel, hoe die vorm gaven aan hun leven, hadden dezelfde emoties, verlangens en gevoelens als ik. Daarom mag ik van hen leren leven in deze tijd. 
Weet je wat ik ook fantastisch vind: dat ik door andere mensen heen God mag leren kennen.
Zien wat Jezus doet, concreet. Ik hoop zo steeds dichter bij de Ander en bij de ander te komen. 
 
close-link
BENTE DE ROODE

Ik ben Bente en ik ben 18 jaar oud. Ik zit al die 18 jaren in deze gemeente. De laatste tijd is er binnen de gemeente een hoop veranderd. Dit heeft voor mij ook veel veranderd, en dat is positief!
Vorig jaar ben ik begonnen met Sport Community. Sport Community is een sportteam met hele toffe mensen die over God vertellen in de buurt, dat georganiseerd wordt vanuit onze gemeente. Door met jongeren te voetballen komen we met ze in contact en kunnen we ze vertellen over hoe goed God is!
Nadat ik een paar weken mee mocht doen ben ik helaas geblesseerd geraakt. Dat had best veel impact want door de blessure mocht ik een jaar lang niet voetballen. Dat vond ik echt heel vervelend  want jongeren, voetballen en evangeliseren is gewoon de perfecte combinatie voor mij. Ondanks dat liet God mij weer hele andere mooie dingen zien. Dit gaf mij motivatie! Zoveel motivatie dat ik afgelopen jaar belijdenis heb gedaan. Dat betekent dat ik een keuze gemaakt heb voor God. En nu, een jaar later, sta ik weer te shinen op het veld. En ik  geniet er enorm van.
 
Naast Sport Community ben ik ook actief met het voorbereiden van de diensten in de kerk. Dit is erg leuk om te doen want het past bij mij en ik vind het belangrijk dat jongeren ook betrokken zijn bij de kerk. Het is niet bij alleen voorbereiden gebleven. Dit jaar was ik voor het eerst gastvrouw in de dienst. Dit vind ik echt gaaf om te doen want het was een mooie uitdaging en ik wil hier vooral mee doorgaan.
 
Het afgelopen jaar is bij mij dus best veel veranderd. Het is mooi dat ik in de gemeente ook de ruimte krijg om mij te ontwikkelen in het geloof. Sinds de veranderingen in de gemeente merk ik dat de gemeente een veilig sfeer biedt, dat we toffe diensten hebben en het veel gezelliger is. Dit vind ik echt fijn en ik voel me daardoor ook echt op mijn gemak. Het is echt mooi om te zien dat God zo bezig is met deze gemeente, en daar mag ik Hem voor danken! 

  
 
close-link
Stadskerk de Verbinding
GAAF DAT JE LANGS KOMT!
Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om de diensten als gast te bezoeken en de kerk binnen te wandelen. We zijn blij met je komst.

Wil je dat we vooraf even contact met je opnemen zodat je er niet alleen voor staat? Vul dan hieronder je gegevens in.
IK KOM LANGS!
close-link
close-link